//BeautifulMe.

Bonjour ♥


Hi , Natrah Fariha Bt Mohamed . Im sweet 8teen already . Matriculation of KMKt student . Having a beautiful life with my family , friends and also my busuk :) I do love them . 4Flat is my aim . Keep me strong .


FAT ♥

Perkenalkan ! He is Mohamad Fatihin Bin Shahrolniza . My busuk , boroi , gemok . Insya Allah , he will always by my side every second of my life . I do love him . I miss you always cinta ♥ Fatfar_6JAN


Jalan awak~
Monday, May 27, 2013 | 10:12 AM | 0 hearts♥
Assalamualaikum | Waalaikumusalam

Hai , apa khabar? Hurm.. Saya taksihat da seminggu~ Tapi buat saya rasa macam nak mati lagi bila dia mesej minta break.. Why awak buat saya rasa macam nie untuk kedua kali? kenapa awak? tahun nie saya SPM ! awak tahu kan susah saya nak fokus macam nie !! tapi kenapa awak takde sikit pon rasa empati tu~ Saya selalu support awak.. tapi nie awak bagi dekat saya?? nie cara awak tunjuk awak nak saya buat terbaik SPM..? Awak.. awak fikir maaf awak mampu buat saya tersenyum dan bangun ke untuk SPM ? Trial bulan 8 !! bulan lapan hanya tggal 2 bulan je lagi~ sanggup awak buat macam nie? Hurm.. saya tak benci awak, saya sayangkan awak sampai saat nie~ saya tak mungkin benci awak sebab awak mengubah saya menjadi lebih baik.. awak da ubah saya dari tak bertudung kepada bertudung.. alhamdulillah sampai sekarang saya bertudung~ awak tahu saya calon straight A's? Awak rasa saya boleh ke dapat dalam keadaan macam nie? kenapa la awak buat macam mana zul buat dulu? kenapa? Yaya please stop crying~ Damn so much okay yaya !! Urghhh~ tak cukup ke Kesetiaan saya selama nie? Saya menanggung rasa sakit untuk kali kedua ! Saya berdiam nak bagi awak rest , tapi awak malah ambil keputusan macam nie? Fine. Ini jalan awak yang pilih bukan saya. Dulu saya pernah berharap zul akan cari saya lepas putus dengan saya dulu.. then , bila saya da bahagia dia datang cari saya sekarang and suruh saya bagi peluang kedua.. sekarang , adakah saya harus berharap awak akan menyesal dengan keputusan awak? Tapi saya rasa awak takkan pernah menyesal sebab ada perempuan yang lebih lawa da curi hati awak.. saya akan tengok dalam masa sebulan tentu awak akan dapat gantikan saya.. Saya ucapkan tahniah dan semoga bahagia sayang.. Hurm.. saya akan tunggu awak.. tapi buat masa sekarang saya takkan rapat dengan mana-mana lelaki.. sebab hati saya terlanjur sakit~ hurm.. taktahu nak cakap apa lagi.. bye.. Assalamualaikum..I wish You Goodluck for your STPM coming soon~




/